Babiczki László

Babiczki László

Született mátraiként és mátrai borászként is elkötelezett híve, büszke képviselője vagyok vidékünknek. Szakmámban hosszú évek óta képviselem sikerrel a Mátrát és a mindennapokban vezetem Gyöngyössolymos legnagyobb szőlészeti - borászati vállalkozásának pincéjét. Nevem és saját márkás boraim így ma már országosan is egyet jelentenek a Mátrával.

Büszke vagyok rá, hogy a Mátrai borvidék elismert bortermelőiből álló Mátrai Borászok Egyesületének elnökeként is dolgozhatok a Mátra jelenéért és jövőjéért. A Gyöngyös - Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület elnökségi tagjaként a szőlő, a bor, a vendéglátás lehetőségeit igyekszem a helyi és regionális turizmus szolgálatába állítani. Tudom, hogy Gyöngyössolymosnak komoly lehetőségei vannak ezeken a területeken, de azt is tudom, hogy ezekért még sokat kell közösen dolgoznunk.

Úgy gondolom, önkormányzati képviselőként – a mindenkori polgármesterrel és a képviselőkkel együtt működve – sokat tudok tenni Gyöngyössolymosért, sikerrel tudok közreműködni abban, hogy hosszú távú, hasznos együttműködéseket alakítsunk ki regionális, országos turisztikai és mezőgazdasági szervezetekkel, intézményekkel.

Felmerülő kérdések esetén állok rendelkezésre, amennyiben szükségszerű személyes találkozás is; a babiczkilaszlomatra@gmail.com e-mail címen várom levelét.

GYÖNGYÖSSOLYMOS KÖZSÉG

Polgármester
Asztalos Miklós

3231 Gyöngyössolymos, Szabadság út 139.

+36 37 370 511
+36 37 370 389